Македонија,Крими хроника

Пиштол и куршуми украдени од куќа на полицаец во Скопје

Пиштол и куршуми украдени од куќа на полицаец во Скопје

Пиштол со две рамки и 30 куршуми украдени од домот на полицаец во Волково.

Покрај пиштолот и куршумите, крадецот земал и неутврдена сума на пари, а полцијата трага по него.