Писмо од 1936 година, Кочо Рацин му пишува на братот- Ова ли е ист јазик со бугарскиот?

378

Писмо од Белград од 10 септември 1936 година од Коста Солев Рацин до неговиот брат Александар.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.