Македонија

По крстот во Тетово скокнаа само тројца верници, 56-годишник беше најбрз

По крстот во Тетово скокнаа само тројца верници, 56-годишник беше најбрз

Само тројца верници скокнале по крстот откако литургијата ја отслужи митрополитот тетовско-гостиварски г. Јосиф

Стојановски кажа дека ова му е третпат да го фати светиот крст и посака здравје и бериќет кај сите православни христијани.