Податоците на Државниот завод за статистика отсега и на мобилна апликација

140

Макстат апликацијата содржи информации за најважните социоекономски индикатори во Македонија и статистички податоци продуцирани преку статистичките истражувања на Државниот завод за статистика и Народната банка на Република Македонија.

Апликацијата е достапна на македонски и на англиски јазик.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.