Поголем дел од Кисела Вода утре без струја

209

Од ЕВН Македонија АД известуваат декa утре (среда) без електрична енергија ќе останат:

– во период од 08:00 до 13:00часот дел од ул. Тоне Томшиќ, дел од ул. Иван Козаров, дел од ул. Дичо Петров, дел од ул. Боте Боцевски (Кисела Вода)

– во период од 08:00 до 13:00часот дел од ул. Бранко Заревски, дел од ул. Методија Патчев, дел од ул. Китка(Кисела Вода)

– во период од 12:00 до 15:00часот дел од ул. 1 и ул. Ракотинци пред општина Сопиште (Сопиште)

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.