Полицијата трага по две девојчиња од Скопје

Вчера во 04.10 часот во СВР Скопје било пријавено дека од СОС – Детско Село Радишани се оддалечила нивната штитеничка И.П.(16), која и претходно се оддалечувала.

Исто така вчера во 05.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека од СОС – Детско село се оддалечила нивната штитеничка А.М.(18), која и претходно се оддалечувала.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицата.