Полицијата во Зрењанин ја упаси мајката на девојчето кое со нож нападна врсничка во основно училиште

Постои сомнеж дека нејзината тринаесетгодишна ќерка, во основно училиште во Зрењанин, во женскиот тоалет, со нож ѝ нанела повреди во пределот на грбот на дванаесетгодишна ученичка од истото училиште, соопшти српското МВР.
На повреденото девојче во Ургентниот центар во болницата во Зрењанин му се утврдени полесни повреди.