Поради дефект, без вода Росоман и дел од Кавадарци

росоман

-Без вода за пиење се росоманчани и дел од кавадарчани, како и индустриската зона на потегот од Кавадарци кон Росоман, информира Марјан Крстевски, техничар во работната единица за водовод и канализација при кавадаречкото јавно претпријатие „Комуналец”.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.