Поради градежни работи во прекин сообраќајот на патот Кичево – Охрид

На магистралниот пат А2 Кичево – Охрид (на потег од Пресека до с.Врбјани) поради изведување градежни работи (минирање) во период помеѓу 11.00 чaасот до 15 часот сообраќајот ќе биде во прекин 10 до 15 минути, соопшти АМСМ.