Поради пожарите Мицкоски не оди на одмор: Имав силен притисок од семејството, но нема да одам

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вели дека иако има силен притисок од домашните сепак поради ситуацијата со пожарите нема да оди на одмор. Тој ова го изјави на новинарско прашање дали ќе оди на одмор.

– Имав силен притисок од семејството, но нема да користам годишен одмор, само еден два дена ќе поминам со нив кога ќе одам  да ги вратам назад најблиските –  рече Мицкоски. .