Поради сообраќајка во прекин патот Куманово – Кратово, кај село Железница

Поради случена сообраќајна несреќа, сообраќајот на патниот правец Куманово – Кратово, кај село Железница е во прекин во двете насоки.

Како што информира АМСМ, сообраќајот е во прекин од 8:00 часот