4.2 C
Skopje
среда, март 27, 2019

Пораки со „Едно име имаме, Македонија“ осамнаа на повеќе места во Скопје

71

На повеќе локации во Скопје се појавија транспарентни со натпис „Едно име имаме, Македонија“.

Ова е пораката која граѓаните им ја испраќаат на власта и пратениците.

Дел од транспарентните се поставени кај Железничката станица, Стоковна куќа, Автокоманда, како и на подвозникот кај Црниче.

Skin Delight