Последната фотографија од Џорџ Мајкл

Последен пат Џорџ Мајкл бил фотографиран во септември, во близина на неговиот дом.

Фотографиран е на вечера со своите пријатели во еден ресторан.

На фотографијата забележливо е дека изгледа уморно  и имал неколку килограми плус.

george-michael-jpg1_-640x426

george-michael-640x426