Поставен лавот на плоштад ВМРО

362

Симболот лав, кој има длабока хералдиска и историска димензија и основаност е поставен на плоштад ВМРО.

Поставувањето на овој симбол на новиот плоштад ВМРО придонесува за разубавување на изгледот на плоштадот.

lav1

lav2

 

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.