Македонија

ВИДЕО: Потресно сведоштво за пукањето на Клинички

ВИДЕО: Потресно сведоштво за пукањето на Клинички

Потресно сведоштво за пукањето на Клинички што се случи во понеделникот, кога три лица влегоа на Клиниката и пукаа во лекарот што претходно ја оперирал нивната мајка.

За настанот кој ја потресе македонската јавност, говореше и одделенската сестра. Таа со многу емоции и вознемиреност, за ТВ СИТЕЛ раскажа за настанот:

Кога влегов…