Повеќе делови од Кисела Вода утре без струја

ЕВН известува дека поради планирани зафати во електро дистрибутивната мрежа на ден 11.07.2024 година (четврток), без напојување со електрична енергија ќе останат:

– од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Христо Татарчев, крак – 15 (Опш.Кисела Вода);
-од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Партение Зографски, дел од ул. Востаничка, ул. Димитар Беровски и дел од ул. Црниче (Опш. Кисела Вода);
-од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Народни Херои (Опш.Кисела Вода);
– од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Дамаска (Опш. Карпош);
-од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од с. Бардовци во близина на училиштето (Опш. Карпош);
– од 13:30 до 15:00 часот, корисниците од дел ул. Џумајска (Опш. Карпош).