Повластена цена за ковид тестови во „Аџибадем Систина“ со осигурување од „Кроација“

198

До 15 септември со секоја купена полиса за патничко осигурување од „Кроација осигурување“ на  корисниците им следуваат тестови за ковид-19 по повластена цена во Клиничката болница „Аџибадем Систина“.

Повластената цена за добивање на PCR тест, односно за молекуларна детекција на SARS-CoV-2 за сите иматели на патничко осигурување од „Кроација“ изнесува 950 денари. Во понудата е вклучен и брз антиген ковид-19 тест со цена од 900 денари, а резултатите од тестирањето се добиваат за 40 минути, соопшти „Кроација осигурување“.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.