Прaтeниците Мицевски и Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ се сретнаа со преставници на хуманитарната организација „Свети Спас“

Денеска заедно со пратеникот Бојан Стојаноски остваривме средба со преставници од хуманитарната организација Свети Спас.
Нивниот предлог за носење на закон за регулирање во областа на хуманитарната помош ќе биде разгледан од пратеничката група на ВМРО – ДПМНЕ.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.