Прекин на патниот правец А2 Кичево – Охрид на 31 август

42

ГП Илинден – Струга известува дека на ден 31.08.2020 (понеделник), на патниот правец А2 Кичево – Охрид, поточно на делницата Пресека – с. Врбјани, помеѓу 12:00 – 15:00 часот сообраќајот ќе биде во прекин во период од 15 до 20 минути, поради изведување градежни работи на пат (минирање).

ПРЕНАСОЧУВАЊЕ НА СООБРАЌАЈОТ: Поради поставување на канализациона мрежа во с. Чајле, сообраќајот на регионалниот пат Гостивар – с. Чегране ќе се пренасочува по алтернативни патишта.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.