Македонија

Прекин на вода на ул. „Речишта“

Прекин на вода на ул. „Речишта“

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „Речиште“ бр. 72 без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица од 08 часот па се до санирање на дефектот.