Премиерот Груевски даде интервју за CNN

Во разговорот со новинарот Макс Фостер, македонскиот премиер одговараше на прашања за економската состојба во Македонија, за напорите што ги прави Владата за привлекување инвеститори, реформите кои се направени во земјата, за европските и НАТО интеграциите и други актуелни теми.