Македонија

Пренасочување на сообраќајот на регионалниот пат меѓу селата Србјани и Староец

Пренасочување на сообраќајот на регионалниот пат меѓу селата Србјани и Староец

Сообраќајот на регионалниот пат Кичево-Македонски брод меѓу селата Србјани и Староец се прнаосчува по алтернативен пат, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија.

Како што информира АМСМ, сообраќајот е во прекин и се пренасочува од 17,50 часот поради случена сообраќајна незгода.