Претседателот Иванов го посети центар Жупа

61

Во рамки на својата изборна кампања претседателот Иванов ги посети жителите на Центар Жупа каде ја претстави својата изборна програма и ја побара довербата од жителите на претстојните претседателски избори.

Иванов истакна дека, како и досега, така и во иднина, потребите и интересите на граѓаните секогаш ќе му бидат на прво место.  Актуелниот претседател посочи дека и натаму ќе работи на создавање нови можности за македонската економија, со цел подобар живот  на сите граѓани во Македонија.

Жителите на Центар Жупа ги поздравија инвестициите во патната  инфраструктура, како и изградбата на  спомен-домот на родителите на Мустафа Кемал Ататурк, како особено важни за развој на локалниот туризам во општина Жупа.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.