Претседателот Иванов помилува 24 затвореници

115

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод Новата 2015 година, даде помилување на 24 осудени лица од кои 3 потполно, а 21 делумно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.