Пријава за поставена бомба во МНТ

Вечерва полицијата ги блокира сите приоди кон зградата на Македонскиот народен театар поради пријава за поставен експлозив во театарот.

Полицијата се наоѓа на лице место, засега нема информации дали пријавата е лажна.