Продадени 800 акции на Уни Банка

517

Во пресрет на Велигденските празници продадени акции во Уни Банка вредна 1,6 милион денари.

Во трансакцијата преземени се вкупно 800 акции од Уни Банка при вредност на поединечна акција од 2.050 денари, односно вложени се вкупно околу 26 илјади евра.

Цената на една акција на Уни Банка според моменталните показатели изнесува 2.041,61 денари.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.