Продолжена 5 годишна гаранција на компресорот на инвертер клима уреди од Хајсенс

65

Сите сакаме поголема сигурност и гаранција кога купуваме уреди за нашиот дом кои се предвидени да ги користиме на подолг рок. Hisense ви дава сигурност со квалитетот кој го гради 50 години и со продолжена гаранција од 5 години на компресорот на сите клима уреди во асортиманот.

За дополнителна гаранција може да се регистрираат сите инвертер клима уреди од Hisense купени помеѓу 15.10.2020 година и 31.12.2020 година. Можете да ја побарате вашата продолжена гаранција со регистрација на клима уредот најдоцна 30 дена по купувањето.

Повеќе информации за дополнителната гаранција.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.