Промоција на книгата „Семејни бизниси“ од Маја Пехчевска во „Матица ексклузив“

325

Во мултимедијалниот центар „Матица ексклузив“ утре напладне ќе биде промовирана книгата „Семејни бизниси“ од м-р Маја Пехчевска. Ова е прва студија на оваа тема на македонски јазик, во која клучните поенти се претпремништво, лидерство, одлуки и емоции.

Користена е бројна литература и искуства како од домашни, така и од странски извори.

За делото ќе говорот Проф. д-р. Александра Стојковска и Проф. д-р. Сашо Кожухаров.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.