Некатегоризирано

Пронајден починат возач во возило во кавадаречка фабрика

Пронајден починат возач во возило во кавадаречка фабрика

Починато лице во возачка позиција било  пронајдено  синоќа  во товарно возило во кругот на кавадаречка фабрика.

Оваа информација утрово за МИА ја потврди Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Тој појасни дека станува збор за 62-годишно лице,  кое всушност било возач на возилото. На телото немало