Протест пред македонското Собрание

50

Во организација на иницијативата „Македонија блокира“, пред Собранието на Република Македонија во моментов се одвива протестен собир на кој граѓаните го изразуваат несогласувањето за измена на Уставот и бараат запирање на собраниската расправа по уставните амандмани.

Skin Delight