Првиот скопски пожарникар на одмор додека Македонија гори

Кога Македонија гори командантот на скопската Бригада за противпожарна заштита, Владимир Симоновски, е на одмор.

Загаранирано право е да оди на одмор, но во вонредни услови осутсвото е неоправдано.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.