Пунктовите за потрошувачи на ЕСМ работат со редовно работно време

Пунктовите за потрошувачи на ЕСМ Снабдување со топлина денеска и утре работат со редовно работно време.

– И покрај одржувањето на 30-от министерски состанок на ОБСЕ во градот Скопје, на 29 и 30 ноември 2023 година пунктовите за потрошувачи на ЕСМ Снабдување со топлина ќе работат со редовно работно време од 7:30 до 19:00 часот, информираат од ЕСМ Снабдување со топлина ДООЕЛ Скопје.