Рашковски: Моите деца знаат да штедат, добиваа подароци за родендени, крштевки и мекици

2809

Драги Рашковски вели дека не постои промена во неговата имотна состојба освен во подароците кои ги добивале неговите деца. Тој нагласува дека тие се традиционално семејство кое сака да подарува и оти неговите деца често добилале подароци за родендени, крштевки, мекици и сл.

-Децата имаат заштеда која е од нивните родендени а се друго децата што поседуваат е мој имот што јас сум го имал и претходно. Целата работа се вулгаризира затоа што и станот и подвижните средства сум ги имал и пред да станам Генерален секретар. Сето тоа е само префрлено, ние сме традиционална земја како секој родител. Станот што сум го имал само сум го префрлил, не станува збор за нов имот. Новиот имот во Побожје е купен на кредит со средства кои што и претходно сум ги имал, се правда Рашковски.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.