Реконструкција на регионалниот пат Росоман-Кавадарци

Во тек е реконструкција на регионалниот пат Росоман – Кавадарци, во должина од четири километри.

Рехабилитацијата на патниот правец е во вредност од 21 милион денари, а рокот на завршување е 10 мај.

Изведувач на реконструкцијата е Јавното претријатиеП „Македонија пат“.

rosoman-1

 

rosoman-2-640x360

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.