Ресторан во Охрид нема да работи во знак на протест против мерките на Владата

Во знак на протест од новите мерки на Владата, охридскиот ресторан Дедо Димо одлучи да затвори и да не работи.

-Почитувани, Поради новонастанатите мерки, со цел да нема дискриминација помеѓу гостите Етно Ресторан Дедо Димово знак на ПРОТЕСТ од Четврток 19.08.2021 год. НЕМА ДА РАБОТИ!!!

За повторно почнување со работа ќе бидете благовремено известени. Останете во добро здравје. Ви благодариме за разбирањето – стои во објавата на ресторанот.