Руски шапки – хит оваа зима!

Руски шапки – хит оваа зима!

Она што најмногу ги краси улиците кога ќе дојдат ладните денови се крзнените парчиња, без разлика дали се работи за капути или чанти. На главата, најмногу сакаме да ја почувствуваме крзнената капа која секогаш може да не стопли кога температурата ќе се спушти под нулата, а истовремено изгледа доста шик!

ruska_1

 

Руските шапки може да ги најдете во различни модели, оние со класичен изглед, ако сте склони кон дамскиот стил. А ако сте расположени за фанки, одберете ја шапката со „продолжетоци“ кон ушите.

ruska_2

ruska_3

ruska_4

ruska_5