Сѐ сечат дрвја во Карпош, Богоев не е информиран!

Граѓаните информираат дека на улицата „Љубљанска“ кај трговскиот центар „Сити мол“ во моментов сѐ сечат дрвја и го повикуваат градоначалникот на општина Карпош Стефан Богоев на одговорност.

Тој во фејсбук групата „Да го заштитиме зеленилото во Капош“ експресно им одговара дека не е запознаен со овој настан, но дека наскоро ќе се информира.