Самоубиствен мотив причина за уривањето на малезискиот авион?

48

Мистеријата продолжува!

Според  информирани извори блиски на истрагата за мистериозно исчезнатиот малезискиот Боинг 777 со 239 патници за британски Телеграф изјавиле дека веруваат дека авионот намерно е урнат во Индискиот океан како дел од самоубиствен чин

Истражителите се уверени дека не станува збор за технички проблеми и дефект и дека тоа е претставува намера на некој што добро ги знаел деталите кога тоа да го направи.

Никаков дефект не можел да биде причина за „необичниот лет“ и да ги исклучи комуникациските системи пред авионот да сврти од редовниот курс.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.