СЦ „Борис Трајковски“ нема да работи во следните 14 дена

24

Согласно последните издадени забрани за одржување на сите собири на отворено и затворено од Комисијата за заразни болести и Министерство за здравство, се известуваат сите корисници на содржините на Спортскиот Центар „Борис Трајковски“, дека од 11.03.2020 , па во наредните 14 дена, истиот нема да работи.

Спортските настани во наредните 30 дена ќе се одржуваат без публика.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.