СДСМ плаќа чета професионални демонстранти

СДСМ плаќа чета професионални демонстранти
СДСМ плаќа чета професионални демонстранти

СДСМ со 1.000 денари по човек ги плаќа учесниците на своите протести – ова е заклучокот до кој дојде јавноста после вчера објавените внатрепартиски комуникации преку вибер и електронска пошта кои беа доставени до медиумите од анонимен „свиркач”.

Во материјалите чија валидност СДСМ се обиде да ја оспори низ заби наведувајќи дека се „креирани, сечени и лепени” стои коресподенцијата меѓу претседателот на ОО СДММ од Аеродром Благоја Петрушевски и учесник на протестите на средношколците кој има задача…