Се укинуваат извршителите во Србија, СРС собра 100 илјади потписи

72

„Големи неволји направија јавните извршители во Србија, работата отиде дотаму што тие буквално станаа најтешката тема за српскиот народ, пишуваат српски Топ вести. -Тие не прашуваат ништо, тие ја имаат поддршката од државата, тие неконтролирано собираат други производи што ги пренесуваат за повеќекратни лични придобивки. Различни иницијативи и граѓански опции се борат против овој феномен, но денеска е првата официјална реакција во Националното собрание.

Поточно, српската радикална партија собра над 100 000 потписи за укинување на јавните извршители, бројката изгледа и сериозна и шансата за укинување е голема.

СРС е позната по својот добар правен тим кој ќе даде се од себе за да ги забрани јавните извршители во Србија.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.