Седница на Комисија за труд и социјална политика

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за труд и социјална политика.

Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за работни односи, во второ читање е единствената точка на дневниот ред на седницата на Комисијата.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.