Седница на Комисијата за европски прашања

Во Собранието денеска седница ќе одржи Комисијата за европски прашања.

На дневен ред се Предлог-законот за парничната постапка, Предлог-законот за Академија за судии и јавни обвинители, Предлог-законот за изменување и дополнување на Кривичниот законик, Предлог-законот за адвокатурата.

Членовите на оваа Комисија треба да го разледаат и Предлог-законот за заштита на физичките лица во врска со обработката на личните податоци за цели на спречување, истрага, откривање или гонење на кривични дела или за извршување на кривични санкции.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.