Седница на собраниската Комисија за европски прашања

Во Собранието на денеска седница ќе одржи Комисијата за европски прашања.

На дневен ред се Предлог-законот за изменување и дополнуваање на Законот за Управата за јавни приходи и Предлог-законот за нуспроизводи од животинско потекло.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.