Седница на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

Во Собранието денеска седница ќе одржии Комисијата за одбрана и безбедност.

На дневен ред на седницата е Информацијата за потребата за склучување на договор со Чешката република за снабдување со резервни делови, поправка на делови, снабдување со потрошен материјал и давање на услуги за воздухопловите тип Ми-8МТ/17, Бел 206Б3 и Злин 242Л.