Сексот е како шолја чај! (ВИДЕО)

169

Замислете некој да прашате дали е за чај, а таа личност да ви каже дека не сака. Меѓутоа, вие не сакате да попуштите со вашето наговарање и на крајот ќе ја присилите таа личност на сила да го испие чајот. Што мислите, како ќе се чуствува таа личност?

Се надеваме дека досега сте сфатиле дека одењето на кафе или чај е активност до која треба да дојде со согласување на две личности.

Ако ви се пие чај, а на другата личност не и се пие, немојте на сила да го натурате напитокот.

Ако таа личност вчера сакала да пие чај, а денеска не, немојте да навалувате.

Доколку вам драгата личност ви рекла дека сака чај, но во меѓувреме заспала, тоа не значи дека треба да и го истурите врелиот чај во грло.

Погледнете го видеото преку кое ќе научите една од најважните лекции за сексот.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.