SELECT Promo S за 499 ден/месечно

Од 17 април, ОНЕ воведува уште еден промотивен тарифен модел во мобилен постпејд. Најконкурентниот тарифен модел на пазарот, новиот SELECT Promo S на ОНЕ е достапен за месечна претплата од само 499 денари, а со него корисниците добиваат:

• Неограничени разговори кон сите национални мрежи
• 3 GB мобилен интернет и
• Одличен смартфон LG Optimus L1 II за 0 денари или попуст од 3000 денари за телефон по избор на корисникот

SELECT Promo S е достапен за нови корисници, но и за обнови во резидентен и бизнис сегмент со договор на 24 месеци.

Понудата е промотивна и важи ограничен временски период.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.