Северина промовира сигурен секс

На својот Инстаграм профил Северина постави фотографија со која таа се солидализира со болните од сида. На овој начин таа ги советува своите обожаватели да користат заштита.

seveee500

 

На сликaта Северина е прекриена со црвена панделка која е симбол во борбата против оваа болест.