Северна Македонија официјално и во Службен весник

95

Во саботата, 12 јануари, ден по изгласувањето на одлуката за прогласување на амандманите 33, 34, 35 и 36 на Уставот на Република Македонија, шестиот број на „Службен весник“ ја објави промената на Уставот.

Одлуката ја потпишал претседателот на Собранието, Талат Џафери.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.