Шалтерите за издавање документи во МРТВ и Беко ќе работат и в сабота

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните дека во сабота (03.02.2024) ќе работат шалтерите за издавање на готови документи во објектите во Беко и МРТВ во Скопје.

Шалтерите ќе работат од 08 до 16 часот.